Hubby kookt!

Makkelijke, smakelijke recepten

Primary Menu

  • Kamado
    • Rundvlees
    • Vis
    • Vegetarisch
  • Tapas
    • Vegetarisch
  • Voorgerecht
    • Vegetarisch
    • Vis
  • Hoofdgerecht
    • Rundvlees
    • Vis
    • Vegetarisch hoofdgerecht
  • Dessert
    • Taarten
  • Slowcooker
    • Rundvlees
    • Soep
    • Varkensvlees
  • Sous Vide
    • Vis
    • kip
  • Overig
    • Marinades
    • Rubs
Search

Tag: appelstroop

Appelstroop is een donkere stroop of gelei gemaakt van appels en suiker. Het wordt vooral als broodbeleg gebruikt, maar doet ook dienst als ingrediënt in recepten voor zowel warme als koude gerechten. In Limburg wordt stroop van oudsher tezamen gegeten met ander broodbeleg zoals kaas of cervelaat.

Stoofvlees met Jonnie Boer kruiden

Stoofvlees, heel langzaam gegaard, man wat lekker. Hier leent de slowcooker zich…

Footer sidebar

Tips & Trucs

  • Gaarheid & Kerntemperaturen
  • Vlees en kip laten rusten

Tags

3-2-1 appelstroop aubergine bbq bladerdeeg champignons cordon bleu courgette dry rub ei flammenkuchen gerookte zalm gevulde uien grill iberico jonnie boer julius jaspers kaasstengels kamado kip lowandslow marinade meatloaf mob sauce mob saus mosterd-dille moussaka oven ovengerecht pulled chicken ribeye ribfingers rub slowcooker sous vide spareribs stoofvlees taart tapas toblerone tomaat traiteur twisters voorgerecht zalm
© 2023 Hubby kookt! | Using Auberge WordPress theme. | Back to top ↑