Spareribs zijn fijn, maar ribfingers zijn zo mogelijk nog lekkerder. Zeker als…
Keuken: Nederlands
Ribeye low and slow kamado
Is ribeye het lekkerste vlees van een rund? Het staat in ieder…
Spareribs low & slow
Spareribs zo boterzacht gegaard dat het vlees van de ribben afglijdt. Met…
Snelle spareribs met oosterse marinade
Je kunt kiezen om spareribs op de 3-2-1 methode te garen, maar…
Gevulde uien van Julius Jaspers
Een van de eerste recepten die ik maakte uit de BBQ-bijbel van…
Meatloaf van Julius Jaspers
Deze zeer smaakvolle meatloaf van Julius Jaspers werd door hem al in…
Kip spiezen met dry rub
Een eenvoudig recept voor kipspiezen met een fantastisch resultaat. Met een rub,…
Kaasstengels (twisters)
Heerlijke, eenvoudige gedraaide kaasstengels. Met een paar ingrediĆ«nten en 10 tot 15…
Gegrilde courgette salade
Als je even snel wat gezonds op tafel wil zetten, dan kom…
Zalm sous vide
Een basis recept voor zalm sous vide bereid. Boterzachte zalm is het…
Kip cordon bleu sous vide
Rijk van smaak, precies goed gegaard en daardoor een feest voor de smaakpapillen. Deze kip cordon bleu op sous vide manier bereid is en makkelijk en heel lekker.
Flammenkuchen van de bbq of uit de oven
Super makkelijk om te maken en het is zo heerlijk. Je kunt…