Een heerlijks traditionele Irish stew. Met dit stoofpotje op een herfstige of winterse dag waan je je bijna in Ierland. Heel eenvoudig te maken en zo, zo lekker!
Recept Afdrukken
Irish stew uit de slowcooker
Instructies
Snij de wortel in stukken, de uien in halve ringen en de knolselderij (of koolraap) in blokjes
Verhit de olie in een pan en braad hierin de stukjes vlees rondom aan.
Zet de slowcooker op stand I en vul deze met het vlees, de gesneden groenten en de aardappels.
Schenk de halve liter water in de slowcooker en leg het lauriersblaadje en vleesbouillontablet er ook in.
Laat de slowcooker nu minimaal 6 tot 7 uur aanstaan en maak de stew op smaak met zout en peper.
Serveer eventueel met roggebrood of een gewoon stukje brood. Dit in gesmeerd met boter doe je je in Ierland wanen. Eet smakelijk!
0 comments on “Irish stew uit de slowcooker” Add yours →