Mexicaanse ovenschotel

Deze eenvoudig te bereiden mexicaanse ovenschotel staat in mum van tijd op tafel. Onder een knapperig dakje van nacho’s schuilt een pittige vulling. Voeg als je echt durft nog wat druppels tabasco toe voor een extra kick.

Je kunt dit gerecht zowel vegetarisch als met gewoon vlees eten. Vervang het gehakt dan door vegetarisch gehakt.

Recept Afdrukken
Mexicaanse ovenschotel
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Mexicaans
Prep Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 25 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Mexicaans
Prep Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 25 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper de ui.
  2. Verhit de olie in een wok en bak het gehakt 2 min.
  3. Voeg de ui en wokgroente toe en bak 3 min. mee. .
  4. Voeg de minikrieltjes, pastasaus en het water toe.
  5. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Vet de ovenschaal in en schep het mengsel in de ovenschaal. Verdeel de tortillachips erover en bestrooi met de kaas. Bak de ovenschotel ca. 25 min. in de oven tot de krieltjes gaar zijn en de kaas is gesmolten

0 comments on “Mexicaanse ovenschotelAdd yours →

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *