Pannekoek / Crêpe met zalm-preivulling

Het idee voor deze zalm-prei pannekoek deed ik op terwijl ik in de straten van Mont Martre crêpes at. Daar kregen ik deze zalm-prei crêpe als onderdeel van een drieluik. In de pannekoek variant is het een volledige maaltijd.

Recept Afdrukken
Pannekoek / Crêpe met zalm-preivulling
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Frans
Prep Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Frans
Prep Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Prei schoonmaken en in ringen snijden.
  2. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden.
  3. Knoflook schoonmaken en snipperen.
  4. In braadpan margarine verhitten en knoflook met prei met paprika 6 min. zachtjes bakken. Vocht zoveel mogelijk laten verdampen.
  5. Zalm en kookroom voor verrijken erdoor roeren en enkele minuten mee verwarmen.
  6. Vis-groentemengsel met zout en peper op smaak brengen.
  7. Pannenkoeken volgens gebruiksaanwijzing verwarmen.
  8. Pannenkoeken met deel van zalm-preimengsel beleggen en dubbelvouwen. Rest van zalm-preimengsel ernaast serveren.

0 comments on “Pannekoek / Crêpe met zalm-preivullingAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *